Uploaded image for project: 'Qt Mobility'
  1. Qt Mobility
  2. QTMOBILITY-1686

QGeoMapRouteObject not displaying route properly on map on S60 devices

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Not Evaluated
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: 1.1.2, 1.1.3
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Location
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Latest Qt 1.1.1 SDK on Windows Xp

      Description

      Calculated a route between 2 points and tried to display it using the QGeoMapRouteObject but the route is displayed in a very patchy way.

      Eg Code :
      void MapWidget::showRoute( QGeoRoute route )
      {
      m_route = new QGeoMapRouteObject;
      m_route->setPen(QPen(Qt::blue, 2.0));
      m_route->setRoute( route );

      m_map->addMapObject( m_route );
      }

      Tried it on both S60 Devices [N97 and 5800] and Symbian^3 device [C7]. While S^3 devices displayed it properly, both S60 devices failed to display properly.

      Attaching screenshots of both devices. Used the Map Viewer Demo to demonstrate.

        Attachments

        No reviews matched the request. Check your Options in the drop-down menu of this sections header.

          Activity

            People

            Assignee:
            dalaing David Laing (closed Nokia identity) (Inactive)
            Reporter:
            shubz Shubhayu Chakraborty
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

                Gerrit Reviews

                There are no open Gerrit changes