Uploaded image for project: 'Qt Automotive Suite'
  1. Qt Automotive Suite
  2. AUTOSUITE-1352

QtAS 5.12.6: components.xml has '%COMPONENT_SHA1%' instead of the value of the env variable

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: P2: Important
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: 5.12.8
    • Fix Version/s: 5.12.8
    • Component/s: Installer
    • Labels:
    • Platform/s:
      All

      Description

      Component.xml has:

       <Package>
      <Name>automotive.512.sources.yocto</Name>
      <Title>Yocto meta layer</Title>
      <Description>Yocto meta layer for Qt Automotive Suite<p>Version 5.12.6 (sha1: %COMPONENT_SHA1%)</Description>
      ...
      </Package>

      All other packages have SHA1 correctly displayed, e.g.:

      <Description>QtWebEngine based web browser targeting IVI systems<p>Version 1.0.0 (sha1: 93637d1b4f32a1f73613f70b29544f232059d600)</Description>

       

       

        Attachments

        No reviews matched the request. Check your Options in the drop-down menu of this sections header.

          Activity

            People

            Assignee:
            sapiippo Samuli Piippo
            Reporter:
            joaijala Johanna Äijälä
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

                Gerrit Reviews

                There are no open Gerrit changes