Uploaded image for project: 'Qt'
  1. Qt
  2. QTBUG-36425

Windows: When a QWebView is already visible then loading a page that requires a plugin doesn't always show the plugin straight away

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: P1: Critical
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: 4.8.5, 5.2.0
    • Fix Version/s: 5.4.0
    • Component/s: WebKit
    • Environment:
      Windows 7, Windows 8
    • Commits:
      9f18335913fc8b0fab3e1fcd2aea596bd8d650c9 5ef0ef71b06b0d7949c88db6719fd43907f342fd

      Description

      When a QWebView is already visible then loading a page that requires a plugin doesn't always show the plugin straight away. This seems to be somewhat inconsistent but with the attached example it reproduces every time.

      You may need the patch from https://codereview.qt-project.org/#change,74890 in order to ensure it is shown correctly when it does show up (otherwise it may be 0x0).

        Attachments

        1. main.cpp
          1 kB
        2. simple5.pdf
          5 kB
        3. test.html
          0.7 kB
        No reviews matched the request. Check your Options in the drop-down menu of this sections header.

          Activity

            People

            Assignee:
            jturcott Jocelyn Turcotte
            Reporter:
            andysh Andy Shaw
            Votes:
            1 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

                Gerrit Reviews

                There are no open Gerrit changes