Uploaded image for project: 'Qt'
  1. Qt
  2. QTBUG-39157

Deployment on Windows doesn't work

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Not Evaluated
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 5.3.0
    • Fix Version/s: 5.3.1
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Windows 7, mingw32
    • Commits:
      Audio plugin: c9b63c93bfae914b6fc329742d46ead6aa62a6ab (stable, 23.5.2014, 5.3.1)

      Description

      attached a simple test-project for mingw.
      1. windeployqt doesn't copy the needed "audio" plugin for QTMultimedia
      2. when adding manually, deployment simply doesn't work, crashes on fresh computer, probably on platform plugin like with 5.2.1
      3. manually creating qt.conf doesn't seem to have any influence

      Please tell us how to make deployment work on this very very basic app.
      The first audio input device name has to be shown in the messagebox.

        Attachments

        1. qtbug39157.zip
          1 kB
        2. test.rar
          1 kB

          Issue Links

          For Gerrit Dashboard: QTBUG-39157
          # Subject Branch Project Status CR V

            Activity

              People

              Assignee:
              kleint Friedemann Kleint
              Reporter:
              joost Joost Bloemen
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              4 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:

                  Gerrit Reviews

                  There are no open Gerrit changes