Uploaded image for project: 'Qt'
  1. Qt
  2. QTBUG-68546

[WebGL] WebGL not working with Qt 5.11.0

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Not Evaluated
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: 5.11.0
    • Fix Version/s: 5.11.1
    • Component/s: QPA: WebGL
    • Labels:
      None
    • Environment:
    • Commits:
      5cc8db797a88a0b2654876e768ba9cdebc053534

      Description

      I have been trying to get webGL integration to work on macOS with Qt5.11.0 and could not get it to work. 

      I do get the rotating green circle (connecting to webGL), then the browser displays the project name and then I only get a white screen (empty screen).

      After trying different example projects (without code modification) and different browsers (Safari, Firefox, Chrome) without success, I also tried with Qt5.11.0 on a Win10 machine with the same white screen.

      The same projects works works via webGL with Qt5.10.1 on the same macOS machine. (I have not tried Qt5.10 on WIn10, because I do not have Qt5.10 installed on that machine.)

       

      Have there been any configuration changes to the renderer or whatever so no UI is displayed ?

       

      Thanks for your help,

      Thomas

       

       

        Attachments

        No reviews matched the request. Check your Options in the drop-down menu of this sections header.

          Activity

            People

            Assignee:
            jefernan Jesus Fernandez
            Reporter:
            voptiplex Thomas
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

                Gerrit Reviews

                There are no open Gerrit changes