Uploaded image for project: 'Qt'
  1. Qt
  2. QTBUG-69421

WebAssembly: characters are not displayed properly

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: P2: Important
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: 5.11.1
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: GUI: Text handling
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Firefox/Safari/Chrome (latest versions)
      macOS High Sierra/Ubuntu 16 LTS
    • Platform/s:
      WebAssembly
    • Commits:
      a2efb8d94bb8e860d8616f56c4f40e7c41eb3810
    • Epic Link:

      Description

      When doing a small QML example, I’ve noticed that the characters are not displayed properly in the WebAssembly platform, although it works on Desktop.

        Attachments

        1. Actual (WebAssembly).png
          Actual (WebAssembly).png
          1 kB
        2. Expected (Desktop platform).png
          Expected (Desktop platform).png
          14 kB
        3. main.qml
          0.6 kB
        No reviews matched the request. Check your Options in the drop-down menu of this sections header.

          Activity

            People

            Assignee:
            lpotter Lorn Potter
            Reporter:
            nicolasettlin Nicolas Ettlin
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

                Gerrit Reviews

                There are no open Gerrit changes