Uploaded image for project: 'Qt'
  1. Qt
  2. QTBUG-75682

(plugins.qmltypes and) designer/* don't get copied anymore during build

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: P1: Critical
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: 5.12.3, 5.13.0 Beta3, 5.14.0 RC1, 5.14.1
    • Fix Version/s: 5.14.2, 5.15.0 Beta1
    • Component/s: Build System
    • Labels:
      None
    • Platform/s:
      WebAssembly
    • Commits:
      16eb2b7e327c48e04bb7306c79cf45f9b843cff8 (qt/qtbase/5.12) 91eb563b278ca9c831c444380030c458adbf02f0 (qt/qtquickcontrols2/5.14)

      Description

      Edit: Current situation is as described below, however now just for Qt WebAssembly

      I am doing an in-source build of Qt 5.13 with MSVC 2017: configure... && jom. Until recently, the resulting Qt Quick modules in qt5/qtbase/qml/ were complete and fine.

      Now, plugins.qmltypes and designer/* don't get copied into that place during the build, anymore. The result is that, although the modules are still functional when used at run time, the Qt Quick Designer cannot work with these modules anymore.

      Did something change?

        Attachments

        No reviews matched the request. Check your Options in the drop-down menu of this sections header.

          Activity

            People

            • Assignee:
              kkohne Kai Köhne
              Reporter:
              portale Alessandro Portale
            • Votes:
              1 Vote for this issue
              Watchers:
              6 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Gerrit Reviews

                There are no open Gerrit changes