Uploaded image for project: 'Qt'
  1. Qt
  2. QTBUG-90631

Can not create valid EGLImage from render buffer

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Not Evaluated
    • Resolution: Out of scope
    • Affects Version/s: 5.15.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: GUI: OpenGL
    • Labels:
      None
    • Platform/s:
      Linux/Wayland, Linux/Yocto

      Description

      Hello,

      I am trying to save screenshot of a qml quick controls application on nvidia platform(running QT on wayland) by using native opengl functions by using a render buffer with eglCreateImageKHR function and then send the EGLImage to another device through Qt socket communication. I can successfully create EGLImage that means there is no error from eglGetError function.I tried to check EGLImage by saving it to a bin file(also as png) but when I try to check the saved bin and png I see only noise on the screen as in the attachment.

      Could you please check the issue with example attachment ?

      Regards

        Attachments

        1. native_gl_fr.tar.gz
          6 kB
        2. tga_file
          900 kB
        No reviews matched the request. Check your Options in the drop-down menu of this sections header.

          Activity

            People

            Assignee:
            lagocs Laszlo Agocs
            Reporter:
            ekrems Ekrem Şahin
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

                Gerrit Reviews

                There are no open Gerrit changes