Uploaded image for project: 'Qt'
  1. Qt
  2. QTBUG-99443

QtWebEngine does not work on Windows Server 2012 R2 because of missing bthprops.cpl

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: P4: Low
    • Resolution: Out of scope
    • Affects Version/s: 6.2.2
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: WebEngine
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Windows Server 2012 R2
    • Platform/s:
      Windows

      Description

      Unable to launch even "webenginewidgets/simplebrowser" example. Compiling with MSVC2019 without any problems, pastebin.

      When launching, an error pops up, saying that bthprops.cpl is missing. It looks like it has something to do with bluetooth. As far as I understand, WS2012R2 does not have bthprops.cpl, at least by default.

      It looks like Chromium gracefully handles missing bthprops.cpl file: chromium github.

        Attachments

        No reviews matched the request. Check your Options in the drop-down menu of this sections header.

          Activity

            People

            Assignee:
            qt_webengine_team Qt WebEngine Team
            Reporter:
            rijenkii Aleksandr Koshkarev
            Votes:
            2 Vote for this issue
            Watchers:
            4 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

                Gerrit Reviews

                There are no open Gerrit changes