Uploaded image for project: 'Qt Installer Framework'
  1. Qt Installer Framework
  2. QTIFW-168

Installer Not working

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: P1: Critical
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: 1.3.0
    • Fix Version/s: 1.3.0
    • Component/s: General
    • Labels:
      None
    • Environment:
      windows7, 64bit, msvcr100
    • Commits:
      46c8887c224f9653c3351eb1474ab3966c3e1215

      Description

      Hello,

      I've just cloned today, 16/11/2012 the repository master branch.

      I had a statically built QT 4.8.1 version in a Win7 env, msvcr100, that I was using to build the installer tools cloned a few months ago.

      I am using the same QT version to build the installer framework. All seems ok, tools build ok, but when I use them to create my installer, the installer.exe gets created but when I run it no window appears just stays in the process viewer for a few seconds than dissapears.

      I did use dependency walker on the created installer.exe and no problems found.

      Can you please send me some tips on how to investigate the issue.
      As I said the installer used to work a few months ago, window showed up ok.

      Thank you,
      Mihai

        Attachments

        No reviews matched the request. Check your Options in the drop-down menu of this sections header.

          Activity

            People

            Assignee:
            heimrich Karsten Heimrich
            Reporter:
            matmih Mihai Matei
            Votes:
            1 Vote for this issue
            Watchers:
            4 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

                Gerrit Reviews

                There are no open Gerrit changes