Uploaded image for project: 'Qt'
  1. Qt
  2. QTBUG-44763

WebEngine resource loading extremely slow

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: P2: Important
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: 5.4.0, 5.4.1, 5.4.2, 5.5.0
    • Fix Version/s: 5.5.1
    • Component/s: WebEngine
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Windows 7 64bit VS2013 OpenGL LAN network connection

      Description

      When a non-internet connected LAN is enabled QWebEngine's loading of external resources over HTTP, <img> or <script> tags for example, is extremely slow ( >3 seconds per resource).

      Steps to reproduce:
      1. Connect to the internet
      2. Connect an additional LAN (second laptop with no internet connection)
      3. Build and run the NanoBrowser example app

      Disabling/Enabling the LAN instantly fixes/reproduces the issue.

        Attachments

          Issue Links

          No reviews matched the request. Check your Options in the drop-down menu of this sections header.

            Activity

              People

              Assignee:
              kkohne Kai Köhne
              Reporter:
              acutmore Ashley Cutmore
              Votes:
              18 Vote for this issue
              Watchers:
              19 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:

                  Gerrit Reviews

                  There are no open Gerrit changes