Uploaded image for project: 'Qt'
  1. Qt
  2. QTBUG-92097

vulkan - Device loss detected in vkQueueSubmit()

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Not Evaluated
    • Resolution: Out of scope
    • Affects Version/s: 6.1.0 Beta2
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Quick: SceneGraph
    • Labels:
      None
    • Environment:
      windows10,
      mingw81, 64bit,
      VulkanSDK1.2.162.1,
      nvidia GTX 1050 Ti, driver:27.21.14.7005
    • Platform/s:
      Windows

      Description

      I made a project based on vulkan texture example,

      derived from QQuickItem, and the node base class is QSGTextureProvider and QSGSimpleTextureNode.

      I made a 3d texture to draw on the node's framebuffer.

      all are ok now.

      but when I copy buffer to 3d texture, I got device loss if fullscreened my app.

      I add barrier before and after vkCopyBufferToImage, no any use.

      I'm newbie for vukan, and don't know what's the problem, if there is no Qt's business, very sorry.
      anyhow, some clue is welcome, very thanks!

      step:

      1. click the left-top button to refresh data, that's ok.
      2. click the maximize button on the top-right,
      3. click the top-left button again, device loss.

        Attachments

        1. 3dideN.debug.zip
          34 kB
        2. test.png
          test.png
          39 kB
        No reviews matched the request. Check your Options in the drop-down menu of this sections header.

          Activity

            People

            Assignee:
            janichol Andy Nichols
            Reporter:
            niqingliang2003 niqingliang2003
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

                Gerrit Reviews

                There are no open Gerrit changes